Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

1500 de membri noi au aderat la formaţiunea democrată din raionul Şoldăneşti

|versiune pentru tipar||
PDM / 25 mai 2014
Partidul Democrat din Moldova

Numărul membrilor Partidului Democrat a crescut cu încă 1500. Noii reprezentanţi ai formaţiunii au primit carnetele de membri în cadrul unei ceremonii, care s-a desfăşurat astăzi în satul Cuşnirca, raionul Şoldăneşti.

“Mesajul nostru constant este consolidarea statalităţii Republicii Moldova. Şi pe lângă mesajul constant este integrare europeană, fiindcă noi aici vedem calea de dezvoltare” a declarat preşedintele Parlamentului, Igor Corman.

Noii membri spun că au aderat la PD, deoarece împărtăşesc ideile promovate de formaţiune.

“M-au impresionat oamenii care activează la nivel local, la nivel de ţară şi asta m-a motivat şi pe mine să devin membru al PD”, ne spune o femeie.

“Am ales PD fiindcă pune accent pe problemele sociale, sunt mereu alături, ne susţin şi ne oferă noi şanse spre viitor”, este de părere altă femeie din Cuşnirca.

Liderii democraţilor i-au îndemnat pe noii colegi să contribuie la consolidarea partidului.

“Republica Moldova e ca şi corabia aceea care se duce în ocean, centrul trebuie să fie puternic ca să nu se cârlige, mă iertaţi de expresie. De aceea Partidul Democrat este epicentrul spectrului politic şi noi încercăm să echilibrăm viaţa”, a declarat preşedintele de onoare PD, Dumitru Diacov.

Săptămână trecută, la PD au aderat 2000 de locuitori din raionul Drochia.

Sursa: www.pdm.md

Doamnele democrate din Chişinău au desfăşurat “Târgul Cozonacilor” “Leagănul înaripat” acum şi pe str. 1 mai din mun. Bălţi