Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

PDM condamnă cu fermitate actele de violenţă care s-au petrecut astăzi în cadrul şedinţei Adunării Populare a Găgăuziei

|versiune pentru tipar||
PDM / 3 iunie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Partidul Democrat din Moldova condamnă cu fermitate actele de violenţă care s-au petrecut astăzi în cadrul şedinţei Adunării Populare a Găgăuziei. PDM consideră că aceste violenţe nu au nimic în comun cu valorile democratice şi cu principiile statului de drept pe care trebuie să le promoveze oamenii politici.

În această ordine de idei, PDM cere instituţiilor de drept să-şi facă datoria şi să-i sanctioneze pe cei care se fac vinovaţi de incidentele petrecute astazi in cadrul Adunării Populare a Găgăuziei, indiferent de funcţia pe care o deţin sau partidul din care fac parte.

PDM face apel la rezolvarea disensiunilor din Adunarea Populară a Găgăuziei cu calm şi cu raţiune. Totodată, ne exprimăm speranţa că forţele politice din Republica Moldova nu vor exploata un incident izolat pentru a crea dezbinare şi spectacol politic ieftin. Moldovenii nu au nevoie de jocurile politicianiste ale unora sau altora, ci de răspunsuri concrete la problemele cu care se confruntă zilnic, de ordine şi de aplicarea nediscriminatorie a legii.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md

China este interesată de producţia de vinuri moldoveneşti “Dar din dar pentru copii” a prilejuit multe clipe de fericire copilaşilor