Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

“Dar din dar pentru copii” a prilejuit multe clipe de fericire copilaşilor

|versiune pentru tipar||
PDM / 5 iunie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Acum ceva timp, membrii OT Rezina a TD PDM au iniţiat o campanie de colectare a produselor alimentare, pieselor de vestimentaţie, jucăriilor… Au numit-o “Dar din dar pentru copii” şi făcut-o în sincera tendinţă de a ajuta măcar cîţiva copilaşi din familii defaviorizate din raion. Aşa, încît să simtă şi ei că ziua de 1 iunie este Ziua Internaţională a Copiilor şi că în această zi toată grija şi atenţia maturilor sunt oferite micilor membri ai societăţii noastre.

Efortul tinerilor democraţi din raionul Rezina a dat roade, aducînd bucurie mai multor copilaşi din oraş, dar şi din satele Cuizăuca, Trifeşti, Gordineşti, Cinişeuţi, Mincenii de Jos, Mincenii de Sus şi Pripiceni-Răzeşi. În cazul oraşului Rezina, în ziua de 1 iunie, tinerii au împărţit cu generozitate tuturor copiilor baloane, sucuri şi dulciuri. În localităţile rurale dînşii au ajutat familii devavorizate, în care cresc mulţi copii, inclusiv invalizi sau cu diferite maladii grave.

Acţiunea tinerilor democraţi din raionul Rezina a vorbit încă o dată în favoarea simplului adevăr că atunci cînd se doreşte, cu efort comun, e posibilă depăşirea oricărui obstacol şi materializarea oricărei intenţii frumoase.

Sursa: www.pdm.md

PDM condamnă cu fermitate actele de violenţă care s-au petrecut astăzi în cadrul şedinţei Adunării Populare a Găgăuziei Peste 1600 de democrate din întreaga ţară au participat la Forumul Naţional al OF PDM, dedicat sărbătoririi a 10 ani de la înfiinţarea Organizaţiei de Femei a PDM