Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Peste 1600 de democrate din întreaga ţară au participat la Forumul Naţional al OF PDM, dedicat sărbătoririi a 10 ani de la înfiinţarea Organizaţiei de Femei a PDM

|versiune pentru tipar||
PDM / 5 iunie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Peste 1600 de democrate din întreaga ţară au participat astăzi, 5 iunie, la Forumul Naţional al OF PDM, dedicat sărbătoririi a 10 ani de la înfiinţarea Organizaţiei de Femei a Partidului Democrat din Moldova. La evenimentul desfăşurat la Chişinău, sub genericul “10 ani de performanţă”, au participat şi preşedintele PDM, Marian Lupu, preşedintele de onoare al partidului, Dumitru Diacov, precum şi deputaţi şi miniştri democraţi.

“Doamnele au o pondere semnificativă în Partidul Democrat, fapt demonstrat şi de prezenţa aici într-un număr atât de mare. Activitatea din ultima perioadă a organizaţiei s-a dovedit nu doar eficientă, dar şi vizibilă. Doamnele în PDM sunt apreciate la adevărata lor valoare şi asta nu poate decât să ne bucure. Am ajuns să atingem acest obiectiv pentru că aţi luptat cu profesionalism, cinste, corectitudine şi echilibru”, a declarat preşedintele PDM, Marian Lupu.

“Organizaţia de Femei pledează pentru ca moldovencele să se bucure de protecţie, de drepturi egale cu ale bărbaţilor şi de sprijin real. În fiecare acţiune de succes a PDM, în fiecare pas în evoluţia partidului, este şi meritul nostru. Vom pune şi în continuare toată energia şi voinţa în lupta pentru o condiţie mai bună a femeii pe piaţa muncii şi în societate”, a afirmat preşedintele OF PDM, ministrul Valentina Buliga. Preşedintele OF PDM a spus, totodată, că obiectivul organizaţiei este ca în toate localităţile din Moldova, democratele să beneficieze de o reprezentare cât mai mare în conducerea partidului, precum şi în organele de conducere a administraţiei publice centrale şi locale.

Organizaţia de Femei a Partidului Democrat din Moldova s-a constituit la 5 iunie 2004, cu misiunea de a asigura reprezentarea paritară şi participarea efectivă a femeilor la viaţa politică, socială, economică şi culturală. OF PDM numără, în acest moment, cca 27.000 de membre.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md

“Dar din dar pentru copii” a prilejuit multe clipe de fericire copilaşilor Oficiali din Guvernul de la Beijing: Relaţiile moldo-chineze sunt în cea mai productivă fază din ultimii ani