Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Democraţii îşi lărgesc echipa la Floreşti. Peste 1 200 de persoane au primit carnete de partid

|versiune pentru tipar||
PDM / 14 iunie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Membri şi simpatizanţi ai Partidul Democrat din raionul Floreşti au participat, astăzi, la forumul organizaţiei raionale a formaţiunii. Cu această ocazie, peste 1 200 de oameni au primit carnete de partid, care au fost înmânate de vicepreşedintele formaţiunii, Igor Corman.

Noii membri spun că au decis să adere la PDM pentru că, în opinia lor, această formaţiune poate schimba situaţia din ţară:

“Este o echipă foarte bună, cu nişte strategii foarte bine dezvoltate, promovate la noi la Floreşti. Iată de ce am ales şi eu Partidul Democrat din Moldova”.

“Ca un salariat eu ştiu cu ce problme se confruntă acum tinerii şi sper ca împreună cu Partidul Democrat să avem idei proaspete în acest sens”.

Liderii democraţi susţin că tot mai mulţi oameni aderă la această formaţiune pentru că o percep ca pe una care poate să aducă bunăstarea în Moldova.

“Cred că este o tradiţie bună a PDM să avem astfel de întruniri într-un format mai larg în toate raioanele, fiindcă trecem printr-o perioadă destul de importantă pentru ţara noastră. Este bine să simţim ce cred cetăţenii noştr,i să ascultăm şi părerile lor”, a declarat vicepreşedintele PDM, Igor Corman.

La forumul Partidului Democrat, desfăşurat la Floreşti, au participat şi reprezentanţi ai organizaţiilor teritoriale din Şoldăneşti, Soroca şi Bălţi. La final, cei prezenţi au avut parte şi de un concert.

Sursa: www.pdm.md

Conferinţa Organizaţiei de Femei a Partidului Democrat din Criuleni Cupa Democraţiei Ştefan Vodă la volei