Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Cupa Democraţiei Ştefan Vodă la volei

|versiune pentru tipar||
PDM / 16 iunie 2014
Partidul Democrat din Moldova

La 14 iunie curent, în s.Slobozia a fost lansată prima ediţie a Turneului raional la volei “Cupa Democraţiei” organizat de Partidul Democrat din Moldova în comun cu primăria s.Slobozia, cu antrenarea echipelor de bărbaţi şi feminine din localităţile raionului.

La eveniment au asistat: preşedintele organizaţiei teritoriale Ştefan Vodă al PDM dl Nicolae Molozea, primarul s.Slobozia dl Anatolie Zavalişca, preşedintele organizaţiei primare Slobozia al PDM dl Vasile Ciumac, şefii serviciilor desconcentrate din teritoriu.

Deschiderea evenimentului a început cu mesajul de salut adus de dl Nicolae Molozea, care a menţionat: “organizaţia teritorială al PDM desfăşoară mai multe acţiuni diferite ca formă, însă toate poartă un scop comun, cel de consolidare şi apropiere a membrilor comunităţii în care abităm… Sper că şi întrunirea de astăzi să devină o concentrare a energiei, prieteniei, sportului şi sănătăţii…”. Anatolie Zavalişca, primarul s.Slobozia a salutat participanţii şi muţumindu-le pentru prezenţă, le-a urat succese.

În baza rezultatelor, cei mai buni au fost gazdele, ambele cupe (proba feminină şi masculină) au revenit echipelor din Slobozia. Locul II au fost luate de echipele (bărbaţi, femei) or.Ştefan Vodă. Locul III (bărbaţi) a revenit echipei din s.Răscăieţi.

Învingătorii turneului din partea organizatorilor au primit diplome, medalii, cupe şi prime băneşti. Primarul s.Cioburciu dl Dmitri Wissotzky a fost decernat ca cel mai în vîrstă jucător şi participant al turneului.

Sursa: www.pdm.md

Democraţii îşi lărgesc echipa la Floreşti. Peste 1 200 de persoane au primit carnete de partid Valentina Buliga s-a întîlnit cu Elaine Marshall — Secretarul de Stat a Carolinei de Nord