Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Declaraţia privind aderarea la Partidul Democrat din Moldova a primarului satului Şofrâncani, raionul Edineţ, Veaceslav Şipitco, ales pe listele PCRM

|versiune pentru tipar||
PDM / 27 iunie 2014
Partidul Democrat din Moldova

În această zi importantă pentru Republica Moldova, când ţara noastră a semnat Acordul de Asociere la UE, declar despre decizia de a mă alătura echipei Partidului Democrat din Moldova.

Urmărind ultimele evenimente, devine evident că PCRM degradează şi se autodistruge. Până şi prin abordarea evenimentului istoric de astăzi, Partidul Comuniştilor demonstrează încă o dată că face un pas înainte şi doi înapoi, în situaţia când vectorul european de dezvoltare a Moldovei este clar înscris în statutul formaţiunii.

Se creează impresia că conducerea PCRM s-a rătăcit şi se aruncă fără vreun scop dintr-o extremă în alta, îndemnând oamenii sa-i urmeze în prăpastie.

Voi continua să-mi îndeplinesc obligaţiunile asumate în faţa alegătorilor, iar ca primar voi putea realiza mai multe fiind în echipa Partidului Democrat. Sunt ferm convins că împreună cu PDM ţara va cunoaşte un viitor mai bun, deoarece este partidul care are grijă de oameni, se implică la soluţionarea problemelor fiecărei localităţi în parte, fapt confirmat prin multiple exemple şi dovezi.

Sursa: www.pdm.md

Preşedintele PDM, Marian Lupu, efectuează o vizită la Bruxelles PDM felicită moldovenii cu ocazia semnării Acordului de Asociere la UE