Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Democraţii din Stăuceni au trecut la casă nouă

|versiune pentru tipar||
PDM / 3 iulie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Sărbătoare în familia democrată din comuna Stăuceni, municipiul Chişinău. Organizaţia teritorială a Partidului Democrat are un nou sediu, amplasat strategic în inima localităţii. Inaugurarea acestuia a avut loc în prezenţa conducerii Organizaţiei municipale PDM Chişinău.

Gazdele spun că acum vor căpăta un plus de vizibilitate la nivel local.

“De astăzi avem un nou sediu, unul din instrumentele necesare pentru activitatea noastră de viitor, precum şi pentru eficientizarea comunicării cu cetăţenii. O nouă casă pentru democraţii din Stăuceni reprezintă un semn de bun augur pentru alegerile parlamentare şi locale la care ne-am propus să acumulăm cel puţin 25% din voturi.”, a declarat preşedintele Organizaţiei de partid din localitate, Ion BURLEA.

Oaspeţii veniţi la eveniment s-au arătat convinşi că îmbunătăţirea condiţiilor de activitate va avea efecte pozitive asupra muncii întregii echipe.

“Vreau să ne felicităm reciproc cu ocazia inaugurării sediului Organizaţiei Partidului Democrat din Stăuceni. Avem multe de făcut împreună şi sunt convins că dacă ne vom consolida eforturile vom obţine un rezultat frumos. Nu ne rămîne decât să muncim.” şi-a îndemnat colegii preşedintele Organizaţiei de sector PDM Râşcani, Valentin GUZNAC.

Liderul Organizaţiei municipale PDM Chişinău, Pavel FILIP, ministru al Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, susţine că cel mai mult contează ce oameni vor trece pragul noului sediu. “ Sper că în acest sediu să se nască idei bune şi mobilizatoare, dar şi mai importantă este lumea care va veni aici, pentru că omul sfinţeste locul. Eu am toată încrederea că Partidului Democrat va avea rezultate bune în scrutinul electoral. PDM Chişinău a trecut prin scimbări radicale, avem toate structurile funcţionale şi punem un accent deosebit pe organizaţiile primare, care stau în spatele reuşitei oricărei formaţiuni politice”, a declarat preşedintele Organizaţiei municipale.

Pavel Filip a venit cu un dar simbolic pentru colegii săi din Stăuceni — drapelul Republicii Moldova şi drapelul Partidului Democrat, care vor fi arborate pe clădirea în care-şi au sediul democraţii.

Sursa: www.pdm.md

Discursul Preşedintelui Parlamentului Igor Corman în şedinţa plenară de ratificare a Acordului de Asociere între Republica Moldova şi Uniunea Europeană Marian Lupu: Partidul Democrat a început pregătirile pentru campania electorală