Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Pavel Filip: În PDM Chişinău, membrii sunt promovaţi pe baza rezultatelor!

|versiune pentru tipar||
PDM / 21 iulie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Liderul Organizaţiei municipale a PDM Chişinău, Pavel Filip, ministrul Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, le-a transmis membrilor democraţi că oportunităţile de afirmare în politică şi în PDM sunt deschise pentru cei care dovedesc că pot realiza lucruri concrete pentru cetăţeni.

Mesajul a fost transmis în cadrul unei întruniri a preşedinţilor organizaţiilor primare din sectorul Buiucani, Chişinău. “Ca să evitam cearta pentru un loc în listă, am stabilit reguli clare de joc: reprezentanţii organizaţiilor interne şi de sector vor fi incluşi în primii zece pe lista PDM pentru Chişinău în funcţie de rezultatul obţinut la alegerile parlamentare. Mai mult, în 2015 primarii şi consilierii din sectoarele capitalei vor fi aleşi prin votul direct al cetăţenilor”, şi-a anunţat Pavel Filip colegii.

Prin acest mesaj, liderul Organizaţiei municipale a PDM Chişinău a confirmat că promisiunea făcută de conducerea partidului, de a promova membrii pe baza rezultatelor şi a meritelor, este respectată în PDM.

La rândul său, Preşedintele Organizaţiei PDM Buiucani, Veaceslav Nedelea, a dat asigurări că echipa democraţilor din sector este pregătită să vină în sprijinul cetăţenilor, prin diferite proiecte şi măsuri.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md

Tineretul democrat îşi doreşte o ţara fără mizerie şi gunoi PDM propune sprijinirea de urgenţă a agricultorilor şi producătorilor moldoveni