Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Pavel Filip: PDM ştie cum să schimbe lucrurile în Republica Moldova

|versiune pentru tipar||
PDM / 31 iulie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Liderul PDM Chişinău, Pavel Filip, ministru al Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, susţine că democraţii au suficientă pricepere ca să schimbe în bine viaţa moldovenilor. Şeful Organizaţiei municipale a făcut declaraţii în acest sens la o întâlnire cu membrii Partidului Democrat din comuna Stăuceni.

“Lucrurile în Moldova pot fi schimbate foarte repede, dacă vine PDM la guvernare. Noi avem soluţii pentru toate domeniile şi profesionişti care să le pună în aplicare. În cadrul Partidului Democrat funcţionează şi departamente de specialitate, care au analizat problemele cu care se confruntă R. Moldova şi au elaborat soluţii durabile. În prag de electorală, trebuie să ne unim eforturile pentru a demonstra că suntem o formaţiune politică puternică”, a declarat Pavel Filip.

La rândul său, preşedintele Organizaţiei locale, Ion Burlea, a menţionat că numărul adepţilor PDM creşte la Stăuceni. Potrivit lui Burlea, tot mai mulţi oameni trec pragul noului sediu al Partidului Democrat, inaugurat acum o lună în localitate.

La finalul şedinţei, 45 de noi membri PDM şi-au primit carnetele de partid.

Sursa: www.pdm.md

Trofeul Democraţiei la Criuleni Lista electorală a PDM alcatuită prin votul membrilor partidului