Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

WI-FI Democratic în centrul oraşului Bălţi

|versiune pentru tipar||
PDM / 28 august 2014
Partidul Democrat din Moldova

Filiala Bălţi a Partidului Democrat din Moldova a instalat pe acoperişul magazinului universal central un router WI-FI.

De acum încolo locuitorii Bălţiului se vor bucura non — stop de acces gratuit la internet. Pentru aceasta este necesar de a găsi semnalul şi de a conecta gadgetul electronic la reţeaua fără fir numită “PDM-Bălţi”.

Raza de acţiune a routerului este de aproximativ 200 de metri. Semnalul Wi-Fi public acoperă zona de la galeria de arte şi până la Palatul municipal de cultură.

“Noi, generaţia tânără din Bălţi, suntem bucuroşi de iniţiativa organizaţiei municipale a Partidului Democrat din Moldova. Astăzi tinerii nu-şi pot imagina viaţa fără acces la reţeaua Internet. Acum plimbările plăcute prin centrul oraşului pot fi combinate cu accesarea reţelelor de socializare şi a altor site-uri utile. Este dublu plăcut faptul că accesul la reţeaua WI-FI este gratuit”, a declarat Natalia, o studentă în vârstă de 19 ani.

Sursa: www.pdm.md

PDM a sărbătorit Ziua Independenţei cu cetăţenii, într-un eveniment la sediul partidului Vlad Plahotniuc acceptă provocarea Fruit Challenge în beneficiul centrelor de asistenţă pentru victimele abuzului în familie