Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Vlad Plahotniuc acceptă provocarea Fruit Challenge în beneficiul centrelor de asistenţă pentru victimele abuzului în familie

|versiune pentru tipar||
PDM / 29 august 2014
Partidul Democrat din Moldova

Prim-vicepreşedintele PDM Vlad Plahotniuc a acceptat provocarea Fruit Challenge Moldova pentru a da un semnal de susţinere a producătorilor moldoveni de fructe şi legume.

În această dimineaţă, prim-vicepreşedintele PDM a trimis de la sediul central al partidului primele transporturi cu loturi de produse agricole, către mai multe centre din Chişinău care oferă asistenţă femeilor şi copiilor victime ale violenţei domestice. De asemenea, mai multe astfel de centre din ţară au primit loturile de fructe şi legume, prin intermediul organizaţiilor teritoriale ale Partidului Democrat.

“Ca răspuns la Fruit Challenge Moldova, împreună cu colegii din Partidul Democrat, am trimis transporturi cu legume şi fructe în Chişinău şi raioane. Încurajăm astfel consumul de fructe şi legume moldoveneşti şi îi îndemnăm pe toţi să o facă!”, a declarat prim-vicepreşedintele PDM. El a precizat că legumele şi fructele au fost cumpărate de la producători autohtoni, direct de la fermierii moldoveni.

Vlad Plahotniuc a ales să direcţioneze donaţia de fructe şi legume către centrele de asistenţă a victimelor violenţei domestice din Moldova, beneficiarii direcţi ai ajutorului fiind femeile şi copiii cazaţi în aceste centre. “Mi-au atras atenţia campaniile pe această temă. Vreau să le susţin, pentru că ştiu cât de mult contează fiecare ajutor, atunci când oamenii se alătură campaniilor Fundaţiei Edelweiss, pe care o patronez”, a explicat prim-vicepreşedintele PDM.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md

WI-FI Democratic în centrul oraşului Bălţi Peste 300 de femei democrate s-au reunit la Conferinţa Zonală a regiunii Nord a OF PDM