Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Peste 300 de femei democrate s-au reunit la Conferinţa Zonală a regiunii Nord a OF PDM

|versiune pentru tipar||
PDM / 1 septembrie 2014
Partidul Democrat din Moldova

În data de 30 August, la Bălţi, Organizaţia de Femei a Partidului Democrat din Moldova a reunit 300 de membre active PDM la Conferinţa Zonală a regiunii Nord, unde au fost invitate delegate din 10 raioane (Bălţi, Edineţ, Ocniţa, Soroca, Donduşeni, Drochia, Glodeni, Rîşcani, Fălăşti, Sîngerei). Evenimentul a avut drept scop consolidarea capacităţilor de comunicatori a femeilor democrate în ajunul campaniei electoral.

Prezentă la eveniment, Preşedinta OF PDM, Valentina Buliga a subliniat eficienţa acestui gen de acţiuni, care permit un schimb de experienţă între organizaţiile de femei din raioane şi învăţarea bunelor practici. “Este necesar să promovăm efectiv politicile şi viziunea Partidului Democrat pentru fiecare domeniu, comunicarea şi lucrul de echipă sunt instrumentele care ne vor ajuta să convingem oamenii. Organizaţia de Femei PDM a fost, este şi va fi alături de oameni. Organizaţia de Femei este o structură numeroasă şi puternică, mereu implicată şi activă. Anul 2014 este un an decisiv pentru viitorul ţării noastre, iar noi, femeile, ne vom implica în construirea viitorului european al Republicii Moldova”.

Cecilia Graur, Preşedinta OF PDM Bălţi, organizaţia care a găzduit acest forum a menţionat că această Conferinţă este una inovativă prin metodele folosite, astfel, participantele au posibilitatea să participe la cinci ateliere de lucru, printre care elaborarea unui mesaj politic specific femeilor, rolul reţelelor de socializare în comunicarea politică şi promovarea simbolicii de partid prin tehnici neformale. De asemenea, o inovaţie este şi cartografierea productivităţii organizaţiilor de femei din raioane.

Precizăm, că pe parcursul lunii septembrie, Organizaţia de Femei PDM va organiza acţiuni similare în zona Centru şi cea de Sud.

Sursa: www.pdm.md

Vlad Plahotniuc acceptă provocarea Fruit Challenge în beneficiul centrelor de asistenţă pentru victimele abuzului în familie Mai mulţi reprezentanţi ai PDM realizează, cu prilejul începutului noului an de învăţământ, acţiuni de caritate în raioanele ţării