Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Marian Lupu a scris fiecărei familii din Moldova despre iniţiativa PDM ca oamenii să participe la alegerea candidaţilor săi pentru Parlament

|versiune pentru tipar||
PDM / 5 septembrie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Fiecare gospodărie din Republica Moldova primeşte în aceste zile scrisoarea deschisă a domnului Marian Lupu despre iniţiativa PDM privind Alegerea deschisă a candidaţilor pentru viitoarele alegeri parlamentare. Liderul democrat a transmis prin poştă fiecărei familii din Republica Moldova un mesaj în care spune că oamenii trebuie să decidă cine merită să-i reprezinte în Parlament.

“Ne bazăm pe propunerile Dumneavoastră. Conduc un partid al faptelor şi arătăm prin acţiune respect faţă de cetăţeni: oamenii vor alege candidaţii PDM pentru viitorul Parlament, dar nu politicienii. Aceasta este prima dintre mai multe reforme, pe care democraţii le aduc pentru a da o nouă energie Moldovei, pentru a reda oamenilor încrederea într-o viaţă mai bună!”, le transmite liderul PDM cetăţenilor Moldovei.

Totodată, Marian Lupu anunţă un turneu, pe care liderii democraţi urmează să-l facă prin ţară, în perioada următoare, pentru a-şi promova iniţiativa şi a discuta direct temele de interes direct pentru cetăţenii din toate colţurile ţării.

“Vom veni în raioanele, oraşele şi satele Dumneavoastră pentru a vorbi despreAlegerea deschisă a candida­ţilor PDM pentru Parlament. Dar vom vorbi şi despre sarcinile pe care doriţi să le puneţi în faţa celor care urmează să conducă şi să ridice Moldova la un nou nivel de dezvoltare”, se arată în mesajul liderului democrat.

Pe scrisoarea semnată de Marian Lupu este imprimat brâul moldovenesc, un element grafic inedit, simbol al tradiţiilor naţionale şi al unităţii, pe care PDM l-a asociat acestei noi iniţiative.

PDM a anunţat, miercuri, că va organiza, pe 28 septembrie, alegeri deschise prin care va da dreptul tuturor membrilor de partid, simpatizanţilor şi cetăţenilor cu bună credinţă să propună candidaţii democraţi pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md

Experţii ODIHR-OSCE salută Alegerea deschisă a candidaţilor în Partidul Democrat Reuniunile regionale ale Taberei de vară “Trofelul Democraţiei”