Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Reuniunile regionale ale Taberei de vară “Trofelul Democraţiei”

|versiune pentru tipar||
PDM / 7 septembrie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Peste o mie de tineri — membri, prieteni şi simpatizanţi ai Partidului Democrat din Moldova, participă în acest week-end la reuniunile regionale ale Taberei de vară “Trofelul Democraţiei”, găzduită de Organizaţia de Tineret a Partidului Democrat din Moldova.

În acest final de săptămână Trofeele Democraţiei au loc în Călăraşi, Orhei, Ştefan Vodă, Edineţ, Cahul. Invitaţi speciali ai tinerilor democraţi sunt sportivi de performanţă, artişti cunoscuţi în ţară şi în străinătate, lideri politici.

Astfel, în perioada 5–7 septembrie, la tabara de odihnă “Romantica” din satul Moscovei are loc Trofeul Democraţiei Cahul; La tabăra de odihnă “Mioriţa” din satul Ivancea are loc Trofeul Democraţiei Orhei; La tabara de odihnă din satul Tuzara are loc Trofeul Democraţiei Călăraşi; La tabăra Poieniţa Veselă din or. Edinet are loc Trofeul Democraţiei Edineţ.

Trofeul Democraţiei, care se află la cea de-a treia ediţie, adună tineri din toată ţara într-un proiect turistic, sportiv şi de agrement. Evenimentul oferă posibilitatea ca membri din toate raioanele ţării să petreacă câteva zile într-un cadru informal, participând la discuţii cu lideri politici din PDM.

Sursa: www.pdm.md

Marian Lupu a scris fiecărei familii din Moldova despre iniţiativa PDM ca oamenii să participe la alegerea candidaţilor săi pentru Parlament Forumul Partidului Democrat la Criuleni