Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Expresul PDM Vocea Moldovei a ajuns astăzi la Floreşti

|versiune pentru tipar||
PDM / 10 septembrie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Echipa PDM, condusă de preşedintele partidului, Marian Lupu, a ajuns astăzi la Floreşti. Prima discuţie a avut loc la fabrica de conserve “Natur Bravo”, unde deputaţii democraţi le-au oferit oamenilor explicaţii privind procedura de selectare a candidaţilor PDM pentru Parlament şi au răspuns la întrebările producătorilor de legume şi fructe din raionul Floreşti legate de soluţiile PDM pentru industria alimentară.

Ion Spînu, preşedintele Asociaţiei producătorilor agricoli din Floreşti, a apreciat ca fiind binevenită iniţiativa PDM de a consulta opinia oamenilor la formarea listelor electorale şi a optat pentru o mai mare atenţie din partea statului faţă de nevoile producătorilor autohtoni. “Este ceva nou pentru noi şi cu siguranţă vom participa la desemnarea candidaţilor. Avem speranţa că în aşa mod noi, producătorii agricoli, vom fi mai bine auziţi de către factorii de decizie, pentru că avem nevoie mare de susţinerea Parlamentului, a Guvernului, pentru a face faţă provocărilor economice şi a ne dezvolta”, a menţionat Spînu.

În replică, preşedintele PDM, Marian Lupu, le-a spus celor adunaţi că PDM a lansat turneul “Vocea Moldovei” anume pentru a afla din discuţii directe cu oamenii de problemele din diverse domenii şi pentru a găsi apoi soluţiile. “Noi suntem un partid care înţelege mai bine decât oricine economia, domeniu gestionat în Guvern de către un ministru delegat de către PDM. Iar procesarea producţiei agricole este o ramură importantă a economiei, căreia acordăm o atenţie mare. Vă îndemn să nu fiţi indiferenţi şi să participaţi, pe 28 septembrie, la desemnarea candidaţilor în viitorul Parlament a oamenilor care să vă reprezinte interesele”, a subliniat liderul democrat.

Şi locuitorii din Gura Căinarului le-au transmis liderilor democraţi că “oamenii doresc locuri de muncă bine plătite aici, în ţară, ca să nu fie nevoiţi să plece peste hotare în căutarea unui venit decent”.

“Toţi spun că e nevoie de locuri de muncă. Toţi vor un viitor mai bun pentru copii. Noi înţelegem că doar prin investiţii în industrie putem crea locuri de muncă mai bine plătite în Moldova. Vreau să vă spun însă că investiţiile se fac într-un mediu predictibil, iar PDM este un partid al echilibrului, un partid care aduce stabilitate şi promovează buna guvernare”, a declarat, la rândul său, preşedintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, adresându-se locuitorilor din Gura Căinarului.

Săptămâna aceasta, echipa PDM va merge în mai multe raioane ale ţării, la bordul autocarului denumit “Expresul Vocea Moldovei”. Liderii PDM se întâlnesc cu cetăţenii din satele şi raioanele Moldovei pentru a-i informa cu privire la alegerea deschisă a candidaţilor democraţi.

Serviciul de presă al PDM

Vizita de astăzi în raionul Sîngerei a Expresului “Vocea Moldovei” a coincis cu evenimentul de racordare la conducta de gaze naturale a patru blocuri din oraşul Biruinţa

Vizita de astăzi în raionul Sîngerei a Expresului “Vocea Moldovei” a coincis cu evenimentul de racordare la conducta de gaze naturale a patru blocuri din oraşul Biruinţa. Marian Lupu, Preşedintele PDM, a menţionat că graţie realizării acestui proiect “familiile care locuiesc la bloc în această localitate vor beneficia de confortul pe care îl merită”.

“Săptămâna acesta, echipa Partidului Democrat merge prin ţară ca să discute cu cetăţenii şi să le explice noua iniţiativă privind alegerea directă a candidaţilor formaţiunii pentru parlamentare. Eu mă bucur că vizita noastră are loc tocmai când au finalizat lucrările de racordare la conducta cu gaze a celor patru blocuri din oraş”, a spus Marian Lupu, care a menţionat că a mai fost anterior în Biruinţa, iar atunci le-a promis să contribuie la realizarea proiectului de gazificare a localităţii. “Bunăstarea şi confortul familiilor din Moldova, de la Chişinău până în cel mai mic sătuc, este prima noastră grijă. Iată de aceea noi, democraţii, mergem să discutăm cu oamenii şi să aflăm direct de la ei ce îi preocupă. Discuţiile noastre directe cu cetăţenii ne oferă cel mai real tablou privind situaţia din ţară. De aici, de la întâlniri ca aceasta, pornim să facem lucruri bune aşteptate de oameni”, a explicat Marian Lupu, adresându-se locuitorilor din Biruinţa.

Tot astăzi, Expresul “Vocea Moldovei”, în care se deplasează prin ţară fruntaşii PDM, a oprit la fabrica “Veris Vin” din Drăgăneşti. “PDM este partidul care îşi propune nu doar să reformeze clasa politică, dar şi să-i susţină pe toţi cei care contribuie la economia Moldovei. Investiţiile precum cea de aici trebuie încurajate şi sprijinite de stat”, a afirmat Marian Lupu.

Sursa: www.pdm.md

PDM şi PSD au semnat un protocol de colaborare pentru a realiza mai multe proiecte sociale comune Expresul Vocea Moldovei a ajuns astăzi în nordul Moldovei