Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Organizaţia de Femei Soroca şi-a consolidat forţele pentru campania electorală

|versiune pentru tipar||
PDM / 23 septembrie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Peste 50 de lidere democrate din Soroca au participat la atelierul de lucru “Consolidarea abilităţilor de comunicare cu alegătorii”, care a avut loc în data de 21 septembrie.

Principalele subiecte abordate în cadrul atelierului au vizat metodele de comunicare a mesajului politic, strategii de comunicare axate pe grupuri ţintă concrete, mesajul politic specific femeilor.

Dincolo de simbolistică, imagine şi marketing politic, într-o campanie este nevoie de mesaje concrete, de proiecte şi rezultate care să demonstreze experienţa Partidului Democrat într-un anumit domeniu. Sunt sigură că avem destule argumente pentru alegătorii noştri că Partidul Democrat a muncit asiduu pentru dezvoltarea Republicii Moldova, deja putem observa şi simţi că Moldova s-a schimbat şi a păşit la un alt nivel de modernizare. Un alt element important este echipa unită şi dedicată pe care o avem, a menţionat Valentina Buliga, Vice-preşedintele PDM, Preşedinta Organizaţiei de Femei PDM.

Secretarul General OF PDM, Zinaida Ivanschi a subliniat necesitatea mobilizării femeilor din zonele rurale să participe la scrutinul din 28 septembrie, pentru a demonstra solidaritate şi participare politică. Un alt subiect important sunt documentele înaintate de Organizaţia de Femei PDM: Angajamentul de Principiu semnat de conducerea Preşedintele PDM, Marian Lupu şi Preşedinta OF PDM, Valentina Buliga, cît şi Declaraţia de Solidaritate a Organizaţiei de Femei PDM. Aceste documente se aliniază pilonilor recent anunţaţi de PDM pentru susţinerea familiilor şi femeilor Moldovei.

Precizăm, Organizaţia de Femei PDM a organizat instruiri şi ateliere de lucru pentru consolidarea abilităţilor de comunicare a femeilor democrate în peste 20 de organizaţii teritoriale.

Sursa: www.pdm.md

Forumul PDM “Dezvoltarea Moldovei: creştere economică pentru bunăstarea cetăţeanului” a reunit peste 200 de reprezentanţi ai mediului de afaceri, experţi Marian Lupu: “Oamenii cumsecade la oameni cumsecade se trag”