Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Peste 200 de tineri din capitală au primit carnete de membru PDM

|versiune pentru tipar||
PDM / 10 octombrie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Echipa tinerilor democraţi din capitală se măreşte. Peste 200 de noi membri şi-au primit carnetele de partid, joi, 9 octombrie, în cadrul unei şedinţe a aripii de tineret a PDM Chişinău.

Preşedintele Organizaţiei municipale a Partidului Democrat, Pavel Filip, ministru al Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, a salutat venirea noilor membri, menţionând că PDM este formaţiunea care oferă tinerilor oportunităţi de afirmare. Pavel Filip a mai spus că Organizaţia de Tineret, alături de celelalte structuri ale PDM Chişinău, intră în forţă în campania electorală.

“Am toată încrederea că vom obţine cel mai bun rezultat pentru Partidul Democrat în capitală, căci s-a muncit foarte mult timp de patru ani. Potenţialul PDM este mult mai mare decât cel pe care am reuşit să-l realizăm în cadrul guvernării de coaliţie. De aceea, este foarte important să avem mai mulţi deputaţi şi miniştri, ca să putem promova politicile PDM”, a declarat Pavel Filip.

Liderul Organizaţiei de tineret din Chişinău, Igor Usturoi, spune că de săptămâna viitoare, membrii echipei sale vor fi văzuţi tot mai des în centrele universitare şi prin sectoarele capitalei.

“Tinerii din Chişinău trebuie să fie locomotiva Tineretului Democrat la nivel naţional. Vom fi implicaţi activ în campania electorală, pentru a-i convinge pe semenii noştri să voteze Partidul Democrat — un partid care promovează tinerii şi poate să le asigure locuri de muncă acasă şi bunăstare familiilor din Moldova”, a spus Igor Usturoi.

Secretarul executiv al PDM Chişinău, Iurie Cazacu, a explicat cum vor putea vota tinerii în ziua de 30 noiembrie. Potrivit lui Cazacu, cei care nu au viză de reşedinţă in Chişinău, pot rămâne să voteze aici. Trebuie doar să meargă la pretura din sectorul în care locuiesc şi să anunţe pe ce adresă se vor afla în ziua alegerilor.

Sursa: www.pdm.md

Primari şi aleşi locali din 10 raioane ale ţării au anunţat că aderă la PDM! Marian Lupu: Partidul Democrat va promova în Moldova politicile europene de creare a locurilor de muncă