Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Echipa Partidului Democrat din Moldova a devenit astăzi mai numeroasă

|versiune pentru tipar||
PDM / 29 octombrie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Echipa Partidului Democrat din Moldova a devenit astăzi mai numeroasă. La PDM a aderat un grup de activişti politici din Chişinău, buni cunoscători ai problemelor Capitalei, foşti membri ai Partidului Liberal Reformator.

PDM apreciază acest gest drept o dovadă a ascensiunii partidului nostru, alături de care vin tot mai mulţi oameni din întreaga ţară, care vor să pună umărul la creşterea Moldovei.

Noii membri ai PDM au experienţă de ani de zile în administraţia publică locală, sunt oameni stimaţi şi respectaţi în Chişinău, fiind profesori, manageri, doctoranzi, responsabili în diverse funcţii executive în structurile statului. Ei au mărturisit, în cadrul unei conferinţe de presă, că se alătură “singurului partid care se pregăteşte să guverneze şi să conducă ţara în interesul celor mulţi”.

“Vedem în PDM un partid puternic, care a demonstrat o capacitate bună de guvernare în ultimii 5 ani. La fundamentul Partidului Democrat stau organizaţii primare bine sistematizate, o echipă puternică, precum este şi cea din municipiul Chişinău, căreia am decis să ne alăturăm. Am văzut şi un sistem clar de promovare a fiecărui membru în cadrul partidului”, a declarat Vasile Grama, consilier municipal.

La rândul său, Partidul Democrat din Moldova, prin preşedintele Organizaţiei Municipale Chişinău, Pavel Filip, a apreciat mesajul pozitiv transmis astăzi către PDM. “Noii noştri colegi au transmis azi un mesaj pozitiv, ei au spus că vin în echipa PDM pentru a pune umărul la dezvoltarea Chişinăului, la creşterea nivelului de viaţă pentru fiecare familie, alături de un partid serios, Partidul Democrat. Le urăm bun venit şi multă putere de muncă în cadrul echipei PDM Chişinău!”, a declarat Pavel Filip.

Potrivit foştilor liberal reformatori, apelul preşedintelui PDM, Marian Lupu, care îndeamnă la unitate împotriva extremiştilor şi a forţelor politice extremiste care ameninţă ţara, i-a convins să facă pasul de a se alătura PDM.

“În apelul său, Marian Lupu a punctat necesitatea unirii eforturilor pentru continuarea cursului pro-european al Moldovei. Partidele de buzunar, create peste noapte, care nu au echipe, nu au programe, încearcă din răsputeri să schimbe evoluţia noastră firească spre civilizaţia europeană. În acelaşi timp, vedem că PDM promovează o politică echilibrată, onestă, axată pe interesele strategice ale ţării”, a spus Grigore Ambrosi, conferenţiar universitar la UTM, preşedintele Asociaţiei Inginerilor Auto din Moldova.

Reamintim că preşedintele PDM a adresat recent un apel către toate formaţiunile politice, către toţi cetăţenii responsabili care înţeleg adevăratele pericole şi susţin poziţia constructivă a Partidului Democarat Moldova: “vă chem să nu irosim în van resursele şi voturile, să ne unim eforturile pentru creşterea nivelului de viaţă şi de securitate al tuturor cetăţenilor ţării”.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md

Aviaţia sanitară din Moldova ar putea obţine un elicopter nou de ultima generaţie Mesajul preşedintelui PDM Marian Lupu cu ocazia Zilei Mondiale a Ştiinţei