Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Programul cu FMI este o garanţie pentru cetăţeni că actuala guvernare va realiza reformele necesare

|versiune pentru tipar||
PDM / 7 noiembrie 2016
Partidul Democrat din Moldova

Partidul Democrat din Moldova salută aprobarea Programului Republicii Moldova cu Fondul Monetar Internaţional pentru finanţarea reformelor din ţara noastră.

Prin decizia sa din această seară, Consiliul de directori ai FMI a confirmat eforturile pe care instituţiile responsabile din ţară le-au făcut în ultimele luni în vederea aprobării noului Program cu FMI, într-un timp record, prin îndeplinirea tuturor precondiţiilor.

Considerăm că ne aflăm într-un moment important de relansare a reformelor în Republica Moldova, iar PDM, alături de partenerii săi de guvernare şi cei din majoritatea parlamentară, va sprijini plenar Guvernul şi instituţiile statului responsabile de implementarea acordului cu FMI.

Programul cu FMI vine să sprijine ţara noastră nu doar financiar, dar şi cu asistenţă profesionistă în implementarea reformelor. Acest program este de asemenea o garanţie pentru cetăţeni şi pentru partenerii externi că actuala guvernare este orientată spre modernizarea ţării şi are voinţa politică necesară pentru a implementa reformele necesare.

Sursa: www.pdm.md

Discursul Prim-ministrului Pavel Filip în Parlamentul Republicii Moldova, cu ocazia moţiunii de cenzură depuse împotriva Guvernului PDM a luat act de rezultatul oficial preliminar al turului doi al alegerilor pentru funcţia de preşedinte al Republicii Moldova