Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

PDM a luat act de rezultatul oficial preliminar al turului doi al alegerilor pentru funcţia de preşedinte al Republicii Moldova

|versiune pentru tipar||
PDM / 14 noiembrie 2016
Partidul Democrat din Moldova

Partidul Democrat din Moldova a luat act de rezultatul oficial preliminar al turului doi al alegerilor pentru funcţia de preşedinte al Republicii Moldova, care arată ca Igor Dodon a câştigat această cursă electorală.

PDM adresează felicitări atât candidatului câştigător, liderul PSRM, Igor Dodon, cât şi contracandidatei sale, Maia Sandu, liderul PAS. Îi felicitam pe ambii pentru munca grea depusă în campania electorală.

Atât PDM, cât şi reprezentanţii partidului în Guvern, Parlament şi alte instituţii, vor avea o colaborare instituţională constructiva cu preşedintele nou ales de către cetăţeni, în limitele foarte bine delimitate de Constituţia Republicii Moldova şi în interesul cetăţenilor.

PDM rămâne angajat pe calea europeană şi consideră că nimic nu poate să oprească Moldova din drumul ei spre modernizare. Aderarea la Uniunea Europeană rămâne prioritatea strategică a guvernării, proiectul nostru naţional, la care vom ajunge prin reforme profunde şi multă muncă. Iar recenta aprobare a acordului cu FMI reprezintă startul acestor reforme, dar şi începutul stabilizării economice a ţării noastre.

Sursa: www.pdm.md

Programul cu FMI este o garanţie pentru cetăţeni că actuala guvernare va realiza reformele necesare Valentina Buliga, realeasă în funcţia de preşedinte a Organizaţiei de Femei a PDM