Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPVE

Reuniunea verzilor din Republica Moldova şi Ucraina

|versiune pentru tipar||
PVE / 20 august 2013
Partidul Verde Ecologist

În cadrul relaţiilor bilaterale, o delegatie a Partidului Verde Ecologist din Republica Moldova, în frunte cu preşedintele partidului, Anatolie Prohniţchi, în data de 10 august 2013, a intreprins o vizită de lucru la colegii din Partidul Verzilor (Партiя Зелених) din Ucraina. Intâlnirea a avut loc în oraşul Odesa.

Forum internaţional “Salvaţi Nistrul”

Delegaţia Partidului verde ecologist din Republica Moldova, a participat în data de 10 august 2013 la Forumul internaţional “Salvaţi Nistrul”, organizat în oraşul Odesa, de către Partidul Verde din Ucraina (Партiя Зелених). La discuţii au participat şi reprezentanţii ONG-urilor de mediu din ambele ţări. Participanţii au adoptat o declaraţie comună adresată guvernelor ambelor ţări, privind pericolul unei posibile catastrofe ecologice în viitorul apropiat şi importanţa protecţiei bazinului râului Nistru.

Liga Tinerilor Verzi din Republica Moldova şi Ucraina

Pe data de 10 august 2013, în cadrul vizitei de lucru, Preşdintele Ligii tinerilor verzi a partidului Verde Ecologist din Republica Moldova, Alexandru Donea, a semnat un acord de colaborare transfrontaliera cu omologul său din regiunea Odesa, Dmitri Moroşan, Partidul Verde din Ucraina (Партiя Зеленых).

Sursa: www.greenparty.md

Flashmob “Salvaţi Roşia Montană” Comunicat de presă al Partidului Verde Ecologist