Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Au fost constituite Filialele PL în Briceni şi Ocniţa

|versiune pentru tipar||
PL / 8 iulie 2008
Partidul Liberal

Duminică, 6 iulie, la Briceni şi Ocniţa au avut loc conferinţe de constituire a Filialelor PL din aceste raioane. Au fost alese organele de conducere: Consiliile Teritorilale; Comisiile de Cenzori şi Comitetele Executive ale acestor Organizaţii. La aceste evenimente au participat Mihai Ghimpu, preşedintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, vicepreşedintele acestei formaţiuni politice, cât şi membri, şi simpatizanţi ai PL din teritoriu. În funcţia de preşedinte al Filialei PL din Briceni a fost ales Aurel Pavliuc, iar în calitate de vicepreşedinţi — Iurie Cioclea, Arcadie Creţu şi Alexei Cristidul.

În funcţia de preşedinte al Filialei PL din Ocniţa a fost ales Arcadie Călăraşi, în calitate de vicepreşedinte — Mihai Bularga şi secretară — Liuba Goga. În cadrul acestor conferinţe au fost abordate diverse problemele socio-politice, s-a discutat despre relaţiile Republicii Moldova cu România, despre necesitatea redobândirii cetăţeniei române a tuturor cetăţenilor RM, despre libera circulaţie a cetăţenilor în UE. Oamenii din această zonă a republicii s-au arătat îngrijoraţi de situaţia creată în Consiliul Municipal Chişinău după ce Coaliţia democratică a fost trădată de către PSD. Participanţii la întrunire au vorbit despre succesele PL înregistrate în capitală şi s-au arătat încrezători în victoria liberalilor la alegerile din 2009.

În aceeaşi zi Mihai Ghimpu şi Dorin Chirtoacă s-au întâlnit cu un grup de tineri din Bălţi care au aderat la PL.

Departamentul de Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Comunicat de presă privind cheltuielile iresponsabile şi iraţionale din Fondul de rezervă a Guvernului pentru anul 2008 Tinerii Liberali în excursie