Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Tinerii Liberali în excursie

|versiune pentru tipar||
PL / 8 iulie 2008
Partidul Liberal

La finele săptămânii trecute, 4–5 iulie curent, Departamentul cultură şi divertisment al Organizaţiei de Tineret a PL, a organizat pentru tinerii liberali, în număr de 55 de persoane, o excursie la Orheiul Vechi şi localitatea Ţipova (Mănăsirea Ţipova).

Prima zi participanţii la excursie au vizitat Complexul istorico-arhitectural Orheiul Vechi. Traseul a început cu vizita citadelei de piatră din timpul Hoardei de Aur sec.XIV, urmat de băile termale din aceeaşi perioadă, Muzeul din localitate, precum şi mănăstirile rupestre. De asemenea, au mai fost vizitate sanctuarul getic şi muzeul etnografic din localitatea Butuceni. În aceeaşi zi, tinerii liberali s-au deplasat cu autocarul către localitatea Ţipova, unde, în apropierea cascadelor din preajmă, au fost amplasate corturile. Aici, participanţii excursiei au explorat locurile frumoase din regiune, au trăit momente haioase legate de viaţa în mijlocul naturii.

A doua zi, tinerii au vizitat Mănăstirea rupestră şi Biserica terestră din Ţipova, precum şi peşterile din localitate. În afară de momente culturale, tinerii au avut parte de diverse distracţii.

Această escapadă a cuprins scăldatul în Nistru, turismul local, diverse jocuri interactive, prepararea frigăruilor şi multe alte lucruri interesante.

Datorită semnificaţiei zilei de 6 iulie, ziua comemorării basarabenilor deportaţi de regimul sovietic în perioada 1940–1951, tinerii liberali şi-au întrerupt excursia pentru a depune flori în memoria victimelor deportărilor, alături de colegii de la Partidul Liberal.

Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal realizează şi participă la diverse acţiuni ce vizează sfera politică, civică, culturală şi/sau de divertisment.

Departamentul de Comunicare al Organizaţiei de Tineret a PL
Sursa: www.pl.md

Au fost constituite Filialele PL în Briceni şi Ocniţa Declaraţie privind eşecul Guvernului Greceanîii în primele 100 zile de activitate