Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Campania “De la uşă la uşă” în Şoldăşneşti

|versiune pentru tipar||
PL / 24 septembrie 2008
Partidul Liberal

Duminică, 21 septembrie curent, Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal (OTPL) a desfăşurat campania “De la uşă la uşă” la Şoldăneşti.

Această acţiune a fost organizată de către reprezentanţii OTPL din Şoldăneşti şi Chişinău, la ea participând în total 64 de persoane.

În cadrul campaniei tinerii de la OTPL au intervievat 592 persoane. Interviurile au relevat că din acest număr total, 411 persoane nu sunt hotărâte pentru cine vor vota în alegerile din 2009, iar 172 de persoane au declarat că au o opţiune de vot. Întrebate pentru care formaţiune politică optează pentru alegerile parlamentare din 2009, din 172 de persoane intervievate 97 au declarat că vor vota pentru PL.

Cercetarea sociologică a mai scos în evidenţă că 414 persoane sunt informate despre activitatea PL, iar 469 doresc să obţină informaţii mai ample despre PL.

În perioada următoare campania “De la uşă la uşă” se va desfăşura în Leova, Nisporeni şi Râşcani.

Campania “De la uşă la uşă” este organizată de OTPL în colaborare cu Institutul Naţional Democratic (NDI) şi are drept obiective identificarea problemelor locale majore, care preocupă populaţia, precum şi determinarea segmentului de populaţie indecisă în privinţa scrutinului electoral din 2009.

Departamentul de comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Constituirea Organizaţiei Teritoriale Dubăsari a Partidului Liberal Rezultatele “Cursei Păcii”