Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Rezultatele “Cursei Păcii”

|versiune pentru tipar||
PL / 24 septembrie 2008
Partidul Liberal

La 20 septembrie, în parcul “Valea Morilor” a avut loc competiţia cultural-sportivă “Cursa Păcii”, dedicată Zilei Internaţionale a Păcii. La eveniment au participat 7 echipe — 4 de la Universitatea de Stat de Educaţie Fizică şi Sport (USEFS) şi câte una din partea clubului sportiv “Dinamo”, Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie “Nicolae Testemiţanu” şi Universitatea de Stat din Moldova.

În cadrul competiţiei “Cursa Păcii” locurile premiante au fost împărţite între echipa de la “Dinamo” — locul I, şi două echipe care au reprezentat USEFS — locul II şi III.

Evenimentul a fost organizat de AO Serviciul Pentru Pace în colaborare cu Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal şi Federaţia Sportului Studenţesc.

Acest eveniment a avut drept scop marcarea “Zilei Internaţionale a Păcii”, promovarea Culturii Păcii prin competiţii sportive, evidenţierea celor mai bune echipe. Învingătorii acestei curse au primit diplome de gradul I, II, III şi premii băneşti în valoare de 1500, 1000, 500 lei.

Departamentul de comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Campania “De la uşă la uşă” în Şoldăşneşti Declaraţia PL privind necesitatea retragerii complete, necondiţionate şi imediate a Armatei Ruse de pe teritoriul R.Moldova