Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Comunicat de presă al PL privind reţinerea de către poliţie a participanţilor la Caravana “Retragerea Armatei Ruse de pe teritoriul RM”

|versiune pentru tipar||
PL / 5 octombrie 2008
Partidul Liberal

Partidul Liberal aduce la cunoştinţă faptul că în jurul orei 16.20, în baza unei dispoziţii eliberate de Comisariatul de Poliţie al sectorului Buiucani, reprezentantul Poliţiei Rutiere, dl Bortă, l-a reţinut şi l-a transportat la Comisariatul de Poliţie al sectorului Buiucani pe dl Ion Postolache, preşedintele Filialei c. Tohatin a PL, unul din participanţii Caravanei “Retragerea Armatei Ruse de pe teritoriul RM”.

În dimineaţa acestei zile, în timpul acţiunilor poliţiei de blocare a accesului în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău pentru maşinile organizatorilor Caravanei, dl Ion Postolache a fost bruscat şi agresat fizic de către poliţişti, fiind deposedat în mod ilegal de cheile de la propriul automobil.

Partidul Liberal cere eliberarea preşedintelui Filialei Tohatin a PL, Ion Postolache, şi condamnă acţiunile Comisariatului de Poliţie a sectorului Buiucani ca fiind abuzive şi în afara legii.

La ora actuală, Ion Postolache este asistat la poliţie de avocatul Ion Casian. Despre evoluţia situaţiei vă vom informa pe parcurs.

Departamentul de Comunicare al PL
Caravana “Retragerea armatei ruse din Republica Moldova” Comunicat de presă al PL privind desfăşurarea Caravanei “Retragerea Armatei Ruse de pe teritoriul Republicii Moldova”