Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Tinerii Liberali au desfăşurat campania “De la uşă la uşă” la Edineţ

|versiune pentru tipar||
PL / 12 noiembrie 2008
Partidul Liberal

Duminică, 9 noiembrie curent, Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal (OTPL) a desfăşurat campania “De la uşă la uşă” în raionul Edineţ.

În cadrul campaniei tinerii liberali au intervievat 276 persoane. Interviurile au evidenţiat că din acest număr total, 159 persoane nu sunt decise pentru cine vor vota la următoarele alegeri parlamentare, iar 88 de persoane au declarat că au o opţiune de vot. Întrebate pentru care formaţiune politică optează pentru alegerile parlamentare din 2009, din 88 de persoane intervievate 30 s-au pronunţat pentru PL.

Cercetarea sociologică a relevat, de asemenea, că 162 persoane sunt informate despre activitatea PL, iar 190 doresc să se informeze mai mult. Din persoanele intervievate, 175 s-au pronunţat pentru retragerea armatei ruse de pe teritoriul RM, în timp ce despre faptul că forţele militare ruse staţionează în republică au cunoştinţă 177 de persoane.

În perioada următoare se preconizează desfăşurarea campaniei “De la uşă la uşă” în raionul Orhei.

Campania “De la uşă la uşă” a fost realizată în mai multe raioane din RM, fiind organizată de OTPL în colaborare cu Institutul Naţional Democratic (NDI) şi îşi propune identificarea problemelor locale majore, precum şi determinarea segmentului de populaţie indecisă în privinţa scrutinului electoral din 2009.

Departamentul de Comunicare al PL
Partidul Liberal susţine candidaturile lui Eugen Tomac şi Viorel Badea pentru Parlamentul României Partidul Liberal a cerut retragerea armatei ruse în faţa Ambasadei Rusiei la Chişinău