Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Partidul Liberal a participat la expoziţia partidelor politice “Partide.md”

|versiune pentru tipar||
PL / 4 decembrie 2008
Partidul Liberal

În perioada 3–4 decembrie, în cadrul expoziţiei partidelor politice “Partide.md”, Partidul Liberal şi-a prezentat platforma sa politică. La deschiderea evenimentului au fost prezenţi preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, vicepreşedinţii Anatol Şalaru şi Corina Fusu, alţi membri marcanţi ai PL.

Prin intermediul expoziţiei, în decursul a două zile, Partidul Liberal a oferit publicului informaţia autentică şi amplă cu privire la evoluţia istorică şi politică a partidului, activitatea, obiectivele şi priorităţile sale politice. În cadrul acestei manifestări, vizitatorii au avut posibilitatea să facă cunoştinţă cu membrii echipei PL, beneficiind de oportunitatea de a comunica cu aceştia, dar şi de a adera, în final, la familia mare a PL. În atenţia publicului a fost pusă o varietate largă de materiale despre partid: foi volante, pliante, declaraţii şi comunicate de presă pe diverse subiecte, imagini, sigle şi alte obiecte cu însemne ale PL, cu scopul de a descrie esenţa şi priorităţile politice ale partidului.

În timpul comunicării liderilor partidelor politice cu vizitatorii expoziţiei, preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu a punctat obiectivele politice curente şi cele legate de alegerile parlamentare din 2009 ale Partidului Liberal, prezentând oficial sloganul PL — “Schimbarea în bine de la Partidul Liberal vine!!!”

Sursa: www.pl.md

Comunicat de presă privind intimidarea membrilor Partidului Liberal de către poliţie Adunarea Generală a organizaţiei locale a PL din sectorul Ciocana a municipiului Chişinău a ales o nouă conducere