Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Liberalii au participat la seminarele regionale ale IRI de la Edineţ şi Soroca

|versiune pentru tipar||
PL / 8 decembrie 2008
Partidul Liberal

În perioada 6–7 decembrie, la Edineţ şi Soroca au avut loc seminare regionale cu participarea preşedinţilor organizaţiilor locale ale Partidului Liberal.

Pe agenda seminarului au figurat următoarele subiecte: comunicarea electorală, tehnici electorale, campania “de la uşă la uşă” (identificarea alegătorilor, lucrul cu alegătorii indecişi) etc. În cadrul seminarului de la Edineţ, participanţilor li s-a oferit posibilitatea să aplice în practică cunoştinţele obţinute, prin desfăşurarea unei campanii “din uşă în uşă” în comuna Trinca şi, ulterior, evaluarea rezultatelor obţinute. Evenimentul de la Edineţ a fost coordonat de Steven Rader, director de program la IRI Moldova, şi Vasile Pleşcanu, preşedintele Filialei PL din Edineţ, iar seminarul de la Soroca — de Liliana Viţu, director de program la IRI Moldova, şi Boris Ivasi, preşedinte al Filialei PL din Soroca. Prelegerile au fost susţinute de Dorian Furtună, expert independent în comunicare politică, şi Liliana Viţu, director de program la IRI Moldova.

La seminarul de la Soroca a participat preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, iar la cel de la Edineţ — Ion Apostol, membru al BP al PL, şef al Departamentului organizatoric al PL.

Seminarele regionale au fost organizate cu sprijinul Institutului Republican Internaţional din Republica Moldova, cu scopul de a familiariza pe liderii organizaţiilor locale ale Partidului Liberal cu practici utile în domeniul tehnicilor şi comunicării electorale.

Departamentul de Comunicare al PL
Partidul Liberal îşi întăreşte poziţia şi la Orhei Declaraţia PL privind Codul Învăţământului