Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Utilizarea banilor publici pentru odihna angajaţilor Teleradio Moldova

|versiune pentru tipar||
PL / 20 iulie 2009
Partidul Liberal

Banii publici sunt utilizaţi de Instituţia Publică Naţională a Audivizualului Compania “Teleradio Moldova” pentru odihna angajaţilor. Despre acest lucru a comunicat azi în cadrul unei conferinţe de presă candidatul electoral PL Ion Apostol.

Apostol a precizat că vineri, 17 iulie, pe la ora 14.30, în satul Mereşeni din raionul Hânceşti, membrii PL organizau o întâlnire electorală. Pe malul lacului din această localitate, cunoscută şi prin zona de agrement din apropiere, ei au văzut o maşină cu însemnele TRM, iar angajaţii acestei companii se odihneau pe malul lacului. “De fapt, aceeaşi maşină, poate fi văzută şi azi la poarta Partidului Liberal, a adus jurnaliştii la conferinţă”. Întrebat de jurnaliştii de la Moldova 1 se probe are pentru a demonstra acest lucru, Apostol le-a prezentat fotografia făcută la faţa locului şi a mai adăugat, ironic, “mai sunt şi copacii din acea poieniţă de la Mereşeni, dacă nu reuşeşte Voronin să-i defrişeze”.

Partidul Liberal dezaprobă risipa banilor publici pe care o face Instituţia Publică Naţională a Audivizualului Compania “Teleradio Moldova” şi cere acesteia explicaţiile de rigoare, care trebuie să fie aduse la cunoştinţa opiniei publice, în cazul respectiv.

Departamentul Comunicare al PL

Televiziunea şi radioul public — instrumente de propagandă comunistă, xenofobă si antidemocratică, de manipulare şi intoxicare a opiniei publice Dorin Chirtoacă propune redirecţionarea a 500 mln de lei prevăzute în plus pentru structurile de forţă către sfera socială