Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Condoleanţe în legătură cu decesul lui Gheorghe Tofan, membru PL

|versiune pentru tipar||
PL / 23 iulie 2009
Partidul Liberal

Partidul Liberal regretă decesul prematur al lui Gheorghe Tofan, membru PL din orăşelul Codru, şi exprimă sincere condoleanţe familiei, rudelor şi prietenilor săi, tuturor locuitorilor din Codru, care l-au cunoscut.

Gheorghe Tofan a decedat ieri, fiind electrocutat, în timp ce încerca să conecteze la o sursă de energie electrică de pe un pilon aparatajul tehnic necesar desfăşurării unei întâlniri cu alegătorii. Martorii spun că Tofan a insistat să urce pe pilon, în pofida avertizărilor făcute de cei prezenţi.

Partidul Liberal îşi exprimă profundul regret în legătură cu acest incident tragic. Atât Mihai Ghimpu, cât şi Dorin Chirtoacă au declarat azi în cadrul unei conferinţe de presă că regretă enorm cele întâmplate, pentru că viaţa unui om, indiferent de convingerile sale politice, speculate acum, nu are preţ. “Familia a solicitat să nu fie speculat politic acest caz. Omul a vrut să facă un lucru bun, a fost atenţionat despre riscurile la care se expune, n-a ascultat şi s-a produs o tragedie”, a mai spus Chirtoacă. “Acest om vroia libertate, democraţie, vroia ca şi copiii lui, şi noi toţi să avem un viitor demn într-o ţară liberă”, a spus Mihai Ghimpu.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Departamentul Comunicare al PL

Flash-mob al OT PL împotriva politicilor guvernamentale din învăţământul superior Candidatul electoral PL Mihai Paşcovschi a aruncat cu pietre în Preşedinţie şi Parlament de la Roma?