Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Un oraş curat pentru fiecare

|versiune pentru tipar||
PL / 23 octombrie 2009
Partidul Liberal

Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal anunţă lansarea Campaniei ecologice “Un oraş curat pentru fiecare”. Acţiunea se va desfăşura sâmbătă şi duminică, 24 şi 25 octombrie 2009, cu începere de la ora 10.00 în Parcul Valea Trandafirilor, str. Melestiu 13V din mun. Chişinău.

Campania ecologică “Un oraş curat pentru fiecare” se va desfăşura în mun. Chişinău timp de o lună. Acţiunea reprezintă un sprijin adus echipei din Administraţia Publică Locală, urmând ca acţiunea să fie extinsă la nivel republican.

Prin această acţiune Organizaţia de Tineret a PL îşi propune promovarea culturii ecologice în rândul tinerilor şi încurajarea acestora de a participa la acţiuni de îngrijire şi amenajare a spaţiilor verzi.

Tineretul Liberal face apel către tineri să se alăture acţiunii civice şi îndeamnă cetăţenii să păstreze curăţenia în locurile publice pentru a îmbunătăţi situaţia mediului înconjurător.

Campania ecologică din acest an, vine ca o continuitate a campaniei “Salvează oraşul de gunoi”, desfăşurată de către Organizaţia de Tineret a PL în toamna anului 2007.

Departamentul Relaţii Publice şi Comunicare al OTPL

Fracţiunea Partidului Liberal din Parlament urează succes noului Guvern al Republicii Moldova Comunicat de presă privind desfăşurarea Campaniei ecologice “Un oraş curat pentru fiecare”, organizată de Tineretul Liberal