Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Tineretul Liberal anunţă Concurs pentru selectarea participanţilor la “Şcoala tânărului formator”

|versiune pentru tipar||
PL / 2 februarie 2010
Partidul Liberal

Conştientizând necesitatea implicării tinerilor în viaţă social-politică pentru renovarea clasei politice, Tineretul Liberal îşi propune creşterea competenţelor politice şi administrative a tinerilor din RM. Tineretul Liberal lansează “Şcoala tânărului formator”, care are drept scop crearea unei echipe de traineri în cadrul OTPL. Persoanele care vor absolvi cursurile Şcolii vor căpăta cunoştinţele şi abilităţile necesare unui tânăr formator. De asemenea, vor obţine aptitudinile necesare pentru a putea organiza şi desfăşura, de sinestătător, seminare de instruire politică pentru tinerii din organizaţiile teritoriale ale OTPL.

“Şcoala tânărului formator” — este un program de instuire internă a Organizaţiei de Tineret a PL, implementat de Departamentul Documentare, Analiză şi Instruire, care reprezintă cel de-al treilea nivelul de instruire a Academiei Liberale.

La programul de instruire a Şcolii vor participa 25 de persoane, din cadrul OTPL, selectate în bază de concurs.

Sursa: www.pl.md

Tinerii liberali din Ciorescu au desfăşurat expoziţia “Arta — reprezentarea metaforică a realităţii” Lansarea proiectului “Clubul Politic” cu Ion Negrei la Universitatea de Stat din Moldova