Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

La Hânceşti a avut loc conferinţa teritorială a Partidului Liberal

|versiune pentru tipar||
PL / 27 aprilie 2010
Partidul Liberal

Duminică la orele 12.00 la Hânceşti s-a desfăşurat conferinţa teritorială a Partidului Liberal. În cadrul conferinţei a fost ales, preşedintele filialei teritoriale a Partidului Liberal, Ştefan Vlas care este şi primarul satului Sarata Galbenă şi Gavril Bucşa vicepreşedintele filialei PL Hânceşti. La conferinţă au fost prezenţi, Mihai Ghimpu liderul partidului Liberal, Oleg Bodrug , secretar General şi Ion Apostol, şef al departamentului organizatoric PL.

Delegaţii liberali au mai ales în cadrul conferinţei teritoriale PL Hânceşti, noua componenţă a Consiliului teritorial şi au numit alţi membri ai Biroului Permanent teritorial.

În cadrul conferinţei s-a constatat faptul că Organizaţia teritorială al Partidului Liberal din Hânceşti i-a amploare au fost constituite organizaţii locale în toate localităţile din acest raion. Astfel a crescut foarte mult numărul membrilor PL.

Mihai Ghimpu, preşedintele Partidului Liberal a rugat noua conducere de la Hânceşti ca şi în cadrul acestei filiale să fie promovaţi tinerii profesionişti pentru a creşte o nouă generaţie de politicieni.

Ştefan Vlas preşedintele filialei teritoriale a PL Hânceşti a mulţumit conducerii de la Chişinău cît şi delegaţiilor pentru încrederea acordată, “Voi depune efort ca în echipa Partidului Liberal din Hânceşti să aducem multe rezultate bune cît şi mai mulţi tineri” a mai conchis Vlas.

Conducerea de la Chişinău a Partidului Liberal urmează să participe şi la alte conferinţe teritoriale ale Partidului Liberal ce vor avea loc în taraclia şi UTA Găgăuzia.

Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal

20 de ani de Tricolor Tinerii liberali au sărbătorit Tricolorul