Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

La Cărpineni faptele vorbesc

|versiune pentru tipar||
PL / 16 mai 2010
Partidul Liberal

Vineri la orele 18.00 în satul Cărpineni raionul Hânceşti sătenii au avut ocazia să se întîlnească cu primarul capitalei Dorin Chirtoacă care a venit să susţină candidatura din partea Partidului Liberal la alegerile locale repetate din 16 mai 2010. La întrunire au participat Ştefan Vlas, preşedintele filialei teritoriale Hânceşti a Partidului Liberal, Pavel Croitoru candidatul liberal la Primăria din localitate şi Ion Apostol deputat PL care a organizat această întrevedere.

Deşi cu o zi înainte sătenii au sărbătorit Hramul satului aceştia nu au ezitat să vină la întrevederea cu primarul capitalei. Dorin Chirtoacă le-a vorbit celor prezenţi în sală despre situaţia din Primăria municipiului Chişinău în primii doi ani de mandat. “Primăria se afla într-o criză, conturi blocate, datorii de mii de lei la Termocom, după mai bine de un an am reuşit să stabilizăm situaţia astfel încât am reuşit chiar să mărim şi să achităm compesaţiile la timp « a spus primarul Chirtoacă.

»Este foarte important de ştiut că schimbarea cu care vine echipa Partidului Liberal se observă după un timp cînd reformele încep să dea rezultate” a mai adăugat Dorin Chirtoacă.

Ion Apostol deputat PL şi responsabil de raionul Hânceşti a mulţumit conducerii partidului în special lui Mihai Ghimpu care cu ceva timp în urmă a avut o vizită în satul Cărpineni unde a făcut cunoştinţă cu problemele cu care cu se confruntă sătenii. Una dintre acestea fiind o parte de drum carosabil care necesita de urgent să fie reparat. La doar cîteva zile după vizita Preşedintelui Ghimpu, Anatol Şalaru, ministrul Transportului şi Infrastructurii Drumurilor a organizat o echipă de lucru pentru începerea lucrărilor de reconstrucţie a drumului din sat.

Ion Apostol a mai adăugat că se vor găsi surse pentru repararea şi altor drumuri din raion cît şi din ţară. La finalul întrevederii cei din sală au acordat întrebări lui Dorin Chirtoacă şi au accentuat că nu îşi doresc alegeri anticipate.

Ştefan Vlas preşedintele filialei teritoriale Hânceşti a Partidului Liberal a îndemnat cetăţenii să voteze duminică, 16 mai pentru Pavel Croitoru un primar responsabil, gospodar, sincer, care are toată susţinerea tinerilor din localitate cu care doreşte să schimbe viitorul sătenilor din Cărpineni.

Amintim că duminică, 16 mai au loc alegeri locale repetate în cîteva localităţi din ţară. Partidul Liberal şi-a desemnat candidaţii în 9 localităţi.

Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal
Sursa: www.pl.md

Comunicat de presă al OTPL privind Conferinţa “Parteneriatul Estic — Noi oportunităţi pentru Moldova” Kimonouri pentru Clubul Sportiv “Petrocub” din Hânceşti