Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Kimonouri pentru Clubul Sportiv “Petrocub” din Hânceşti

|versiune pentru tipar||
PL / 18 mai 2010
Partidul Liberal

Organizaţia Studenţilor Basarabeni (OSB) din Braşov, România au făcut o donaţie de cărţi româneşti şi câteva zeci de seturi de kimanouri pentru copii din Moldova. Astfel, preşedintele OSB, Braşov, Octavian Apostol a organizat un transport cu care a fost adusă la sediul Partidului Liberal donaţia pentru a fi împărţită corect carţile în bibliotecile din satele Moldovei în special pe teritoriul Transnistriei iar costumele-kimonouri, cluburilor sportive.

Ion Apostol, deputat PL a fost receptiv la dolianţa studenţilor basarabeni, şi a luat legătura cu Ştefan Vlas, preşedintele filialei teritoriale Hânceşti a Partidului Liberal care a confirmat, faptul că unii copii sportivi nu dispun de aceste costume la antrenamente. Astfel un reprezentant al Clubul sportiv de fotbal şi judo “Petrocub” din oraşul Hânceşti astăzi, a luat un set de câteva zeci de kimonouri care vor fi oferite acestor copii.

La clubul sportiv de fotbal şi judo “Petrocub” se antrenează 70 de copii şi tineri, mulţi dintre aceştia provin din familii sărace.

Alte kimonouri urmează să fie oferite altor cluburi din ţară care duc lipsă de vestimentaţia respectivă pentru a participa la antrenamente şi competiţii iar cărţile româneşti de literatura artistică vor fi duse bibliotecilor din satele republicii.

Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal
Sursa: www.pl.md

La Cărpineni faptele vorbesc Sătenii din Floreni au votat pentru un primar liberal