Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Sătenii din Floreni au votat pentru un primar liberal

|versiune pentru tipar||
PL / 18 mai 2010
Partidul Liberal

Duminică, 16 mai sătenii din satul Floreni, raionul Anenii Noi au votat pentru liberalul Mihai Golban care a acumulat 75% din voturi. Mihai Golban s-a născut pe data de 6 mai 1954 în satul Hlina, raionul Briceni. Este căsătorit şi are 3 copii şi 3 nepoţi. Activează de 12 ani la “Avicola Rosso” şi 16 ani la “Apă-Canal” Chişinău.

Are studii de tehnician în construcţii, ultimile 4 luni în rezultatul plecarii în Parlamentului Republicii Moldova a ex — primarului Valeriu Munteanu, care a devenit deputat din partea PL, Golban a fost votat unanim de consilierii locali, a activat în funcţia de primar-interimar al Primariei din Floreni, unde locuieşte de 33 de ani. A fost înaintat de Partidul Liberal candidat la funcţia de Primar în satul Floreni, la alegerile locale din 16 mai 2010, fiind concurent electoral cu candidatul Partidului Democrat. În rezultatul votării s-a constatat urmatorul raport, 75% candidatul Partidului Liberal şi 25% candidatul Partidului Democrat.

Peste două săptămîni turul doi va fi organizat inclusiv în Sângera, localitate din componenţa municipiului Chişinău. Aici lupta se va da între reprezentantul Partidului Liberal, Mihai Lari, şi cel al Partidului Liberal Democrat, Valeriu Poiată. Şi în alte satele, Beleavinţi, raionul Briceni, liberalul Roman Ciornîi, Selişte, raionul Orhei, liberalul Vasile Scripnic cu contracandidatul liberal-democraţilor.

Amintim că mandatul primarilor aleşi duminică va expira în primavara lui 2011 cînd vor fi organizate alegeri locale generale.

Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal
Sursa: www.pl.md

Kimonouri pentru Clubul Sportiv “Petrocub” din Hânceşti Tineretul Liberal vrea în Europa