Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Tineretul Liberal vrea în Europa

|versiune pentru tipar||
PL / 21 mai 2010
Partidul Liberal

De ziua Europei, Tineretul Liberal din sectorul Botanica a luat atitudine. Aceştia au organizat un flash-mob care a avut ca scop sensibilizarea opiniei publice vizavi de integrarea Republicii Moldova în familia europeană.

“Vrem în Europa” acesta a fost mesajul celor 27 de tineri liberali care s-au adunat într-un cerc ce sugera familia europeană în mijlocul căruia un alt tânăr cu drapelul Uniunii Europene în mână, simboliza Uniunea Europeană. Prin acestă acţiune tinerii au exprimat dorinţa nemărginită de a deveni cât mai curând membri europeni.

“Cu siguranţă la această afirmaţie se alătură majoritatea populaţiei Republicii Moldova care îşi doresc un viitor mai bun, mai prosper şi-l văd numai ca stat în UE” a declarat Nina Călugări, preşedinta Organizaţiei de Tineret al Partidului Liberal din sectorul Botanica.

“Am vrut ca prin acest flash-mob să familarizăm şi să aducem la cunoştinţă societăţii importanţa apropierii Republicii Moldova de Europa” a spus Dorin Apostol participant la flash-mob.

De asemenea misiunea tinerilor liberali a fost şi atenţionarea membrilor delegaţiei UE la Chişinău cu privire la aşteptările şi dorinţele lor.

Departamentul de Comunicare al PL

Sătenii din Floreni au votat pentru un primar liberal Copilărie dulce Melodie