Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Copilărie dulce Melodie

|versiune pentru tipar||
PL / 27 mai 2010
Partidul Liberal

Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal Colegii pregătesc de 1 iunie un program distractiv de serbare a Zilei Internationale a Copiilor “Copilărie dulce melodie”. În scuarul de Triumf din municipiul Chişinău tinerii liberali de la Colegii aşteaptă toţi copii la orele 9.00 la desfăşurarea acestei sărbători.

Pe parcursul întregii zile copii prezenţi vor fi machiaţi pe feţe cu diverse personaje Disney de către o echipă de pictori din Organizaţia de Colegii a Partidului Liberal.

Radu Ursu, preşedintele Organizaţiei de Tineret Colegii, şi autorul programului de 1 iunie spune “ îmi doresc în această zi să felicităm cît mai mulţi copii şi să le aducem un zîmbet printr-un mod mai puţin obişnuit şi anume prin artă”.

De asemenea, tinerii liberali au invitat şi o echipă de magicieni din “Magician Club” care vor prezenta copiilor diverse numere de magie şi umor.

Tineretul Liberal pregătesc şi alte surprize despre care încă nu vor să le facă publice dar cu sigurantă vor fi pe placul copiilor.

Programul de 1 iunie organizat de Tineretul Liberal de la Colegii va începe de la orele 9.00 şi se va încheia la orele 19.00.

Ziua Internaţională a Copilului, 1 Iunie, a intrat în istorie ca având începuturile în anul 1925, an în care la Geneva s-a ţinut Conferinţa Mondială pentru bunăstarea copiilor. Nu se ştie de ce a fost aleasă data de 1 iunie dar se spune ca a fost o simplă coincidenţă, dar de atunci ziua de 1 Iunie a rămas ca fiind considerată Ziua Internaţională a Copiilor peste tot în lume.

Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal
Sursa: www.pl.md

Tineretul Liberal vrea în Europa Mihai GHIMPU: Este important ca tinerii să se implice în viaţa politică