Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Mihai GHIMPU: Este important ca tinerii să se implice în viaţa politică

|versiune pentru tipar||
PL / 2 iunie 2010
Partidul Liberal

Această declaraţie a fost făcută, astăzi de către Mihai Ghimpu, Preşedintele Partidului Liberal, în cadrul unei întîlniri cu reprezentanţii National Democratic Institute (NDI). NDI s-au arătat interesaţi de a acorda asistenţă şi în continuare Partidului Liberal în eforturile depuse în aplicarea principiilor şi normelor democratice în societate.

Mihai Ghimpu a mulţumit reprezentanţilor NDI pentru eforturile depuse în promovarea democraţiei în Republica Moldova şi în modernizarea societăţii noastre, apreciind totodată şi diversele proiecte iniţiate şi desfăşurate de tinerii din Partidul Liberal în parteneriat cu NDI.

Preşedintele a menţionat importanţa implicării tinerilor în democratizarea societăţii, respectiv şi în viaţa politică, subliniind că viitorul aparţine lor, de aceea tinerii trebuie încurajaţi şi susţinuţi.

De asemenea, Mihai Ghimpu a specificat necesitatea de a continua şi aprofunda colaborarea cu NDI, inclusiv pe dimensiunea organizării seminarelor de instruire. “În condiţiile politice existente, o instruire adecvată şi eficientă a tinerilor este absolut necesară”, a mai spus Preşedintele.

NDI este o organizaţie internaţională apolitică şi non-profit, al cărei scop este sprijinirea instituţiilor democratice în dezvoltare.

Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal
Sursa: www.pl.md

Copilărie dulce Melodie Kimono-uri pentru judo-iştii din satul Ţaul