Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Kimono-uri pentru judo-iştii din satul Ţaul

|versiune pentru tipar||
PL / 4 iunie 2010
Partidul Liberal

La 30 mai în satul Ţaul, raionul Donduşeni a avut loc cea de a III ediţie a Campionatul Internaţional de Judo. La acest campionat au participat judo-işti ucraineni şi 27 de judo-işti de la Clubul sportiv “HaiTaur” din satul Ţaul. Deputatul Ion Apostol a fost alături de sportivii noştri şi le-a oferit în dar din partea Organizaţiei Studenţilor Basarabeni şi Bucovineni (OSBB)din Brasov, România, un set de kimono-uri pentru antrenamente.

Ana Melnic directoarea clubului sportiv “HaiTaur” a rămas plăcut surprinsă de susţinerea acordată de către deputatul Ion Apostol. “Mă bucur nespus de prezenţa domnului Ion Apostol şi de faptul că dumnealui ne va susţine şi în continuare”.

La competiţiile din cadrul Campionatului au participat 27 de sportivi care au ocupat 18 locuri de frunte, printre câştigători se numără Ana Melnic, locul I, Gabriela Verdeş locul II, Victor Ciob locul I, Olivia Bucataru locul II, precum şi mulţi alţii.

Ion Apostol a rămas impresionat de copii care se antrenează la acest club şi de faptul că au ocupat şi primele locuri. “Aceşti copii sunt minunaţi, merită toată atenţia noastră, eu mi-am propus să mă implic în susinerea lor”, a mai declarat deputatul în timp ce îmâna copiilor kimono-uri.

Clubul sportiv “HaiTaur” din satul Ţaul s-a înfiinţat cu un an în urmă. Aici se antrenează în prezent peste 60 de copii şi tineri cu vîrste cuprinse între 6 ani şi 30 de ani.

Judo-ştii din cadrul clubului au participat la zeci de campionate şi competiţii republicane şi internaţionale, iar la acest campionat de Judo sunt l-a a treia participare, de fiecare dată cîştigând primele locuri.

Amintim, că deputatul liberal Ion Apostol în colaborare cu OSBB Braşov au mai oferit kimono-uri tinerilor sportivi din oraşul Sângera, municipiul Chişinău cât şi clubului sportiv de fotbal şi judo “Petrocub” din oraşul Hânceşti unde se antrenează 70 de sportivi.

Prin aceste acţiuni Partidul Liberal încurajează tinerii sportivi şi se implică în susţinerea acestora în diverse campionate şi competiţii sportive.

Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal
Sursa: www.pl.md

Mihai GHIMPU: Este important ca tinerii să se implice în viaţa politică La Donduşeni se va construi un stadion de fotbal