Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

La Donduşeni se va construi un stadion de fotbal

|versiune pentru tipar||
PL / 4 iunie 2010
Partidul Liberal

Filiala teritorială Donduşeni a Partidului Liberal a venit cu iniţiativa de a construi un stadion de fotbal în oraşul Donduşeni. Cu susţinerea lui Boris Gherasim, viceministrul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor precum şi a Primăriei din oraşul Donduşeni proiectul urmează să fie finisat cît de curând.

Duminică, într-o vizită de lucru deputatul liberal Ion Apostol şi Boris Gherasim, viceministrul Transportului şi Infrastructurii Drumului s-au întâlnit la Donduşeni cu Veaceslav Botezatu, preşedintele Filialei Teritoriale Donduşeni a Partidului Liberal. Aceştia au plecat în locul unde urmează să fie construit stadionul şi au marcat conturul terenului.

Boris Gherasim a declarat că tinerii sunt viitorul de mîine de aceea trebuie să fie susţinuţi atunci cînd îşi doresc ceva să realizeze.

Veaceslav Botezatu, preşedintele filialei teritoriale Donduşeni a Partidului Liberal a spus că abia aşteaptă să se finiseze construcţia acestui stadion pentru a ieşi cu prieteni în timpul liber să joace fotbal.

Oficialii au declarat la finalul întâlnirii că se vor implica în cadrul construirii acestui stadion cît de curând pentru ca tinerii sportivi şi amatorii de fotbal să poată să se antreneze în aer liber.

Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal
Sursa: www.pl.md

Kimono-uri pentru judo-iştii din satul Ţaul Cărţi româneşti pentru bibliotecile din Ocniţa