Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Cărţi româneşti pentru bibliotecile din Ocniţa

|versiune pentru tipar||
PL / 4 iunie 2010
Partidul Liberal

La 31 mai deputatul Ion Apostol s-a deplasat într-o vizită de lucru în raionul Ocniţa. Aici s-a întîlnit cu efectivul Comisariatului rational de Poliţie din Ocniţa unde a abordat probleme ce ţin de activitatea poliţiei cît şi despre modul de soluţionare a acestora. De asemenea deputatul a oferit şi un set de carte românească gimnaziului nr. 2 din oraşul Ocniţa, cărţile fiind colectate de către Organizaţia Studenţilor Basarabeni şi Bucovineni (OSBB) din Braşov.

În aceeaşi zi deputatul s-a deplasat în satele Ocniţa şi Grinăuţi-Moldova din raionul Ocniţa unde a avut audienţe cu localnicii şi s-a informat despre problemele cu care se confruntă sătenii şi a promis că cele mai stringente vor fi în centrul atenţiei în activitatea sa de deputat pînă la soluţionarea acestora.

De asemenea, deputatul a participat şi la careul solemn dedicat ultimului sunet de la Gimnaziu nr. 2 din Ocniţa unde a făcut şi o donaţie de carte românească.

“Am activat în acest gimnaziu în calitate de profesor, director adjunct şi şef de catedră, fiind la curent cu lipsa de cărţi în limba română deaceea împreună cu Organizaţia Studenţilor Basarabeni şi Bucovineni am decis să aduc un set de cărţi”, a spus deputatul.

Ion Apostol a mai spus că va lua legătura cu Organizaţia Studenţilor Basarabeni şi Bucovineni (OSBB)din Braşov pentru a completa rezervele de cărţi şi în alte biblioteci.

Amintim că această acţiune este în comun cu OSBB, Braşov care au demarat proiectul “Trimite o carte peste Prut”, o campanie de colectare de carte românească pentru Basarabia. Acest proiect are deja succes astfel încît sute de cărţi au ajuns în bibliotecile din satele Moldovei.

Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal
Sursa: www.pl.md

La Donduşeni se va construi un stadion de fotbal Nereguli privind gestionarea banilor publici de către fosta guvernare