Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

OTPL Ialoveni au adus zâmbete copiilor de ziua lor

|versiune pentru tipar||
PL / 8 iunie 2010
Partidul Liberal

De 1 iunie Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal din Ialoveni s-au deplasat în localităţile din acest raion pentru a împărţi dulciuri copiilor din Mileştii Mici, Bardar, Sociteni, Ialoveni, Ţipala, Rezeni, Horesti, Zimbreni, Dinceni, Costeşti, Moleşti, Ruseştii-Noi, Nimoreni, Vasieni şi altele, care provin din familiile social-vulnerabile.

Tinerii liberali au fost în peste 53 de familii sărace şi au reuşit să aducă zâmbetul pe feţele a peste 150 de copii din aceste familii dăruindu-le la fiecare hăinuţe, dulciuri, fructe, îngheţată şi un mic ajutor financiar.

Totodată cu o zi înainte Tineretul Liberal din Ialoveni au organizat o scenă de teatru unde au interpretat povestea “Ivan Turbincă”, copii, educatorii şi parinţii au rămas entuziasmaţi şi incintaţi de acest gest.

“Sunt plăcut surprinsă de iniţiativa acestor tineri şi mă bucur nespus de ideea lor originală de a organiza o scenetă pentru copii noştri” a spus o mamă.

“Aceşti copii merită atenţia noastră în fiecare zi de aceea ne-am propus că asemenea acţiuni să devină o tradiţie pentru tinerii liberali din Ialoveni” a declarat Nicolae Andronache, preşedintele Filialei Teritoriale Ialoveni a Partidului Liberal.

Amintim că la 1 Iunie, de Ziua Internaţională a Copiilor Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal Colegii şi din sectorul Râşcani au desfăşurat un program distractiv pentru copii în Scuarul Arcului de Triumf unde sute de copii au fost machiaţi de pictori cu diverse personaje Disney.

Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal
Sursa: www.pl.md

Nereguli privind gestionarea banilor publici de către fosta guvernare Cărţi româneşti pentru Hânceşti