Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

La Teleneşti s-a desfăşurat Conferinţa Teritorială a Partidului Liberal

|versiune pentru tipar||
PL / 6 iulie 2010
Partidul Liberal

Duminica liberalii din Teleneşti au desfăşurat cea de a 3-a Conferinţă teritorială a Partidului Liberal. Au fost aleşi 141 de delegaţi pentru a participa la această întrunire unde conform ordinei de zi a fost votat noul preşedinte a Filialei Teritoriale din Teleneşti a Partidului Liberal, precum şi vicepreşedinţii, membrii consiliului şi biroul permanent local.

Cea de a III-a Conferinţă teritorială a Partidului Liberal din Teleneşti a avut loc în cadrul Casei de Cultură din oraş. Delegaţii aleşi la Adunarea Generală au votat unanim pentru Valeriu Bejan noul preşedinte ales. Gheorghe Popa care a exercitat până acum această funcţie a fost ales vicepreşedintele filialei teritoriale PL. De asemenea cei adunaţi au ales un al doilea vicepreşedinte, Ion Tulbure care a specificat ca se va implica activ in organizarea filialei precum şi mobilizarea membrilor liberali din Teleneşti.

Valeriu Bejan a menţionat în discursul său de mulţumire că îşi i-a angajamentul să dezvolte la Teleneşti o echipă liberală tânără şi să promoveze tinerii din oraş şi din localităţile raionului. “Tinerii merită toată susţinerea noastră deoarece Moldova are nevoie de o clasă politică tânără care să aducă Schimbarea mult dorită”.

Gheorghe Popa a adăugat că “Partidul Liberal mereu a promovat acest lucru şi asta o dovedeşte însăşi primarul tânăr din Chişinău Dorin Chirtoacă care a reuşit într-un timp scurt să aducă capitala pe un făgaş al normalităţii”.

La Conferinţă au fost prezenţi şi Mihai Moldovanu, responsabil de filiala teritoriala a partidului Liberal teleneşti, Ion Apostol deputat PL, precum şi preşedinţii filialeor teritoriale a Partidului Liberal din Sângerei şi Orhei.

Ei au vorbit despre situaţia politică actuală şi despre importanţa implicării tuturor cetăţenilor în viaţa politică pentru a rezolvarea problemor cu care se confruntă fiecare dintre noi.

De asemenea, cei adunaţi au votat şi delegaţii pentru Congresul PL ce se va desfăşura în toamna anului curent.

Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal

Liberalii din Orhei au desfăşurat o acţiune de recunoştinţă Ostaşilor Români Moldovenii din Italia au fondat Clubul Liberal