Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

La Cantemir a avut loc Conferinţa Teritorială a PL

|versiune pentru tipar||
PL / 2 septembrie 2010
Partidul Liberal

Săptămâna trecută liberalii din Cantemir s-au adunat la Conferinţa de constituire a organizaţiei teritoriale a Partidului Liberal.

L-a Conferinţă au fost prezenţi 153 delegati din 18 organizaţii teritoriale. La Adunarea Generală a liberalilor din Cantemir au fost prezenţi Oleg Bodrug, Secretarul General al PL, Gheorghe Şalaru, Ministrul Mediului, Valeriu Nemerenco, deputat PL, Sergiu Boghean, Preşedintele Tineretului Liberal şi Igor Stoicev responsabil de Filiala Teritorială a PL Cantemir.

În cadrul şedinţei de constituire a fost prezentată raportul cu referire la situatia politica si reorganizarea OT a PL Cantemir, care a fost prezentată de catre Preşedintele Interimar al Organizaţiei Teritoriale Cantemir,Victor Culicovschi.

De asemenea, delegaţii au ales organele de conducere PL Cantemir. Totodată prin vot unanim a fost ales Presedintele PL Cantemir, Victor Culicovschi, vicepreşedinţi, Vladimir Moldovanu şi Petru Gandrabur. Alegerea secretarului a fost transmisă în competenţa Biroului Permanent.

Cei adunaţi au ales delegaţii la Congresul III al PL care va avea loc la 12 septembrie.

La sfîrşitul şedinţei au luat cuvântul Oleg Bodrug care a subliniat că va susţine noua conducere a Filialei PL din Cantemir şi îşi doreşte nespus ca această conducere să se implice activ în organizarea Filialei şi sprijinirea tinerilor din raion.

Gheorghe Şalaru a mai adaugat că liberalii din Cantemir va avea şi sprijinul său în realizarea obiectivelor propuse pentru raion astfel încât fiecare localnic să simtă schimbarea pe care o aşteptăm cu toţii.

Victor Culicovschi, noul preşedinte ales, a prezentat priorităţile principale pe care şi le propune, unul dintre ele fiind deja realizat şi anume proiectul de construire a unui teren de minifotbal care urmează a fi deschis cât de curând.

Departamentul de Comunicare al PL

Liberalii din Donduşeni au deschis stadionul de minifotbal Ion Apostol a particat la festivitatea “Primul sunet” din Hânceşti