Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Liberalii din Donduşeni au deschis stadionul de minifotbal

|versiune pentru tipar||
PL / 31 august 2010
Partidul Liberal

Săptămâna trecută, liberalii din Donduşeni au tăiat panglica deschiderii stadionului de minifotbal. Proiect realizat de Filiala Teritorială a partidului Liberal din Donduşeni cu susţinerea deputatului liberal Ion Apostol şi viceministrului Transporturilor şi Drumului, Boris Gherasim. De acum, amatorii de fotbal vor avea posibilitatea să joace pe un teren sportiv la ei acasă.

Construcţia acestui teren de minifotbal a fost primit cu mare entuziasm şi bucurie de locuitori. “Dintre ei unele persoane şi-au manifestat şi scepticismul, în ceea ce priveşte finisarea acestui teren până la sfârşitul perioadei estive noi am demonstrat că se poate de făcut lucruri bune — e nevoie doar de voinţă” a declarat Veaceslav Botezatu, preşedintele filialei teritoriale a Partidului Liberal.

“Finalizarea acestui proiect este unul din paşii care duc la dezvoltarea sportului din raionul Donduşeni. Pe acest teren vor creşte tineri care vor duce faima Donduşeniului la nivel naţional şi, de ce nu, la nivel internaţional” a menţionat, Ion cebanu, ministrul Tineretului şi Sportului, prezent şi el la eveniment.

Liberalii din Donduşeni aduc mulţumiri persoanelor care au adus un aport important pentru finisarea acestui proiect. Fără ajutorul acordat nu cred că era posibil ca donduşenenii să se bucure de un astfel de teren încă ceva timp.

Totodată, Veaceslav Botezatu îndeamnă toţi locuitorii oraşului în păstrarea cu grijă a acestui cadou oferit şi să contribuim împreună, cu mic, cu mare, la prosperarea oraşului şi raionului nostru.

Amintim, că iniţiativa cnstruirii nui teren sportiv la Donduşeni aparţine liberalilor din acest raion, care la începutul verii au pus pe hârtie proiectul iar săptămâna trecută a fost deja finalizat.

De asemenea, liberalii din Cantemir au luat exemplul celor din Donduşeni iar în decurs de câteva luni va fi construit un astfel de teren sportiv şi în raionul Cantemir.

Departamentul de Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Tineretul Liberal: Regimurile totalitare un pericol pentru fiecare La Cantemir a avut loc Conferinţa Teritorială a PL