Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Victimele atacurilor teroriste din SUA comemorate de PL

|versiune pentru tipar||
PL / 11 septembrie 2011
Partidul Liberal

Preşedintele PL Mihai Ghimpu, Primarul general al municipiului Chişinău Dorin Chirtoacă, împreună cu deputaţi, consilieri municipali, precum şi membri de partid au depus flori şi au păstrat un minut de reculegere la Ambasada Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, în memoria victimelor atacurilor teroriste asupra turnurilor Word Trade Center din New York. Astăzi, se împlinesc zece ani de la atentatele din SUA, în urma cărora au decedat circa 3000 de persoane.

“Mesajul nostru este unul de condoleanţe, de compasiune faţă de poporul american, care 10 ani în urmă a trecut prin cea mai mare tragedie poate din istorie. Este cel mai odios atac terorist pe care l-a cunoscut vreodată omenirea”, a declarat Dorin Chirtoacă.

Membrii PL au transmis condoleanţe poporului american, familiilor, rudelor şi prietenilor tuturor celor care au avut de suferit în urma atacurilor teroriste de pe 11 septembrie 2001.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md

Tineretul Liberal a lansat Şcoala Politică “Gheorghe Ghimpu” Mihai Ghimpu: Republica Moldova este cu gândul la UE, dar cu viaţa în CSI