Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Concurs de frumuseţe la Ialoveni, organizat de Tineretul Liberal

|versiune pentru tipar||
PL / 15 martie 2012
Partidul Liberal

Zece domnişoare din localităţile raionului Ialoveni au participat duminica 11 martie 2012 la etapa finală a Concursului de frumuseţe Miss Ialoveni, organizat de Tineretul Liberal Ialoveni. Cele 10 participante au fost selectate de juriu pentru a participa la acest concurs de frumuseţe în cadrul unei preselecţii.

Pentru a-şi etala frumuseţea şi inteligenţa pe scena Casei raionale de cultură au urcat: Natalia Andronache din Mileştii Mici, 19 ani, studentă la ULIM; Valeria Tonu, 18 ani, Bardar, studentă la Colegiul Naţional de Comerţ al ASEM; Lia Gârleanu, 22 de ani din Ţâpala, studentă la ASEM; Marina Creţu din Răzeni, 20 de ani, elevă la liceul “Gheorghe Asachi” din Chişinău; Cristina Coşarcă, 16 ani din Ruseştii Noi, elevă la liceul din localitate; Valentina Ungureanu, 17 ani din Malcoci, elevă la liceul “Ion Suruceanu” din Surucenu; Melania Josu, 20 de ani, din Cigârleni, studentă la USM; Diana Buciumaş, 21 de ani din Zâmbreni, studentă a Academiei de poliţie “Ştefan cel Mare”; Eliza Vrabii, 19 ani din Văsieni, studiază economia la ASEM; Ruxanda Petco, 16 ani, Ialoveni, studentă la colegiul “Alexei Mateevici” la psihologie şi pedagogie.

După ce a trecut cu brio probele din concurs, Diana Buciumaş, studentă la Academia de poliţie “Ştefan cel Mare”, originară din comuna Zâmbreni, a devenit Miss Ialoveni 2012. Natalia Andronache din Mileştii Mici s-a învrednicit de titlul ViceMiss Ialoveni, iar titlul de Miss Simpatia Publicului a fost decernat Liei Gârleanu din Ţâpala.

Deţinătoarea titlului de Miss Ialoveni s-a ales cu premiul cel mare — un notebook, ViceMiss Ialoveni a primit un telefon mobil, iar Miss Simpatia Publicului a devenit câştigătoarea unui aparat de fotografiat. Celelalte participante la concursul de frumuseţe au primit premii băneşti, diplome, flori şi câte un abonament la sala de fitness.

Tineretul Liberal Ialoveni îşi propune să facă tradiţie din acest eveniment şi să organizele anual astfel de concursuri de frumuseţe.

Departamentul Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md

Daruri de la Tineretul Liberal pentru cei mai trişti ca noi Conferinţele Organizaţiilor de Femei ale Partidului Liberal la Criuleni, Călăraşi şi Floreşti